dissabte, 21 de maig de 2011

Nous tests de FRSH / Radio Star

Rebut anunci de noves emissions tipus test de Free Radio Service Holland (FRSH) demà diumenge, 22 de maig, pels 7685 KHz a les 15.00 i a les 16.00 UTC. Les emissions duraran només 15 minuts.
Radio Star farà també el seu test de les 17.00 a les 20.00 UTC.
El missatge rebut és el següent:

In preparation of a full and regular FRS 3rd Sunday broadcast in June (19th), we will do two short 15 minute tests tomorrow Sunday May 22nd. The tests will only last some 15 minutes and will be aired on 7685 kHz (7600 is occupied in the afternoon).
The first test is at 15:00 UTC= 17:00 CEST, the second test one hour later at 16:00 UTC= 18:00 CEST.
Reception reports are highly appreciated via [frs@frsholland.nl]. For this test we prefer mail reports only!
At 17:00 UTC= 19:00 CEST Radio Star Int. will test till 20:00 UTC= 22:00 CEST.
They can be reached via POBox 2702, 6049 ZG Herten, the Netherlands or [rsi@live.co.uk].

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada